Om oss

Velkommen til Norges eldste og mest erfarne private klinikk innen assistert befruktning. Vi har jobbet med å hjelpe par til å få sitt etterlengtede barn siden 1986. Vi vil at hvert eneste par som besøker oss skal føle at vi har gjort vårt ytterste for å hjelpe dem. Gjennom å gi våre pasienter den beste IVF-omsorg, både gjennom kompetanse og personlig tilstedeværelse, ønsker vi å være det selvsagte valg for barnløse. All behandling foregår i trygge omgivelser i våre lokaler på Majorstuen, sentralt i Oslo. Dere er velkomne til å ringe oss!

Vi er en stab på 12 personer: tre leger, fire embryologer, tre sykepleiere og to sekretærer. Alle med lang fartstid i klinikken og helsevesenet. Noen av oss har jobbet med å hjelpe par til å gå sitt etterlengtede barn siden 1986. Vi ønsker å tilby et varmt og innbydende miljø ved vår klinikk der hele IVF-teamet er viktig. Omsorgen er basert på kunnskap, sikkerhet, integritet og omtanke.

Livio-konsernet har en klinikk i Norge (Oslo),  og sammen med åtte andre klinikker i Sverige og Island er vi markedsledende i Norden. Det gir oss ressurser og muligheter til både kompetanseutvikling og kompetanseutveksling med våre søskenklinikker for å ligge absolutt i forkant. En viktig rolle her spiller også IVF Resarch Sweden som inngår i konsernet og koordinerer forskningsarbeid som pågår i våre klinikker.

Litt fakta om oss

Første godkjente private klinikk i Norge som kunne tilby assistert befruktning

  • Har brakt mer enn 2000 barn til verden
  • Første avdeling som ble ISO-sertifisert i Norge
  • Først ute med ICSI-metoden i Norge
  • Første klinikk i Norge med et behandlingstilbud til lesbiske par
  • Første klinikk i Norge som rutinemessig benytter “Vitrifikasjon” ved nedfrysning av overblivende embryoer.
  • Lang erfaring med blastocyst (5 dagers) embryokultur.

Velkommen til Livio!