Priser

Informasjon om vår fakturaløsning

Fakturaer fra LIVIO IVF-klinikken Oslo sendes fra Pasientsky via Convene. Mange har allerede opprettet bruker f.eks hos fastlege. Vi ønsker at du logger inn og oppdaterer kontaktinformasjon (telefonnummer, adresse og evt. e-post). Faktura sendes pr post og det er derfor viktig at adressen i Pasientsky er oppdatert.

I tillegg til å motta faktura per post kan du finne oversikt over alle dine fakturaer i Pasientsky. Du logger inn via nettsiden eller appen, og finner oversikten. For fakturaer som sendes via Pasientsky tilkommer et fakturagebyr.

Grunnet Covid 19 og tiltak for å redusere smitte oppfordrer vi til betaling via Convene for å unngå bruk av bankterminal. Vi har bankterminal i resepsjonen i vår klinikk dersom betaling via Convene ikke lar seg gjøre. Terminalen støtter debit- og kreditkort. Det er mulig å betale for konsultasjon i klinikkens åpningstid i ukedagene. Ved bruk at bankterminal bortfaller fakturagebyret.

Medisinkostnader er ikke inkludert i våre priser. Pasienter får HELFO-refusjon av medisinkostnader etter dagens regelverk og takster. Utfylte skjemaer for innsending til HELFO utleveres fra klinikken etter behandlingen. Husk å ta vare på kvitteringene fra apoteket. Les mer om refusjonsordningen her.

Alle relevante ultralydundersøkerlser er inkludert i prisen på behandlinger. Takster inkluderer ikke kostnader til andre institusjoner. Vi tar forbehold om prisendringer.

Donorsæd

LIVIO IVF-klinikken Oslo bestiller donorsæd fra European Sperm Bank og Livio Spermbank. Priser og informasjon om bestilling gjennomgås ved den første konsultasjonen med gynekolog her hos oss.