Fertilitetsrådgivning og utredning

Du trenger ingen henvisning for å komme til oss. Du kan ta kontakt via telefon eller Pasientsky.

Lurer du på hvor lenge du kan vente med å få barn? Våre gynekologer kan hjelpe deg med råd og veiledning i forhold til spørsmål du måtte ha knyttet til det å få barn.   Vi  tilbyr fertilitetsrådgivning til single kvinner, likekjønnende kvinnelige par, menn og ulikekjønnede par.

Vi tilbyr rådgivning tilpasset din situasjon ut i fra om du er i et parforhold eller er enslig og ønsker informasjon om fertilitet. Dersom du eller dere har prøvd å bli gravid uten å lykkes, eller ønsker å undersøke egen fertilitet/fruktbarhet, kan du eller dere komme  til en samtale og utredning hos oss.  Et besøk hos oss kan være aktuelt om dere ønsker barn nå, eller ved  et ønske om barn i framtiden. Er du i et parforhold og har prøvd å bli gravid i mer enn ett halvt år anbefaler vi at dere kontakter oss dersom kvinnen er over 35. Dersom kvinnen er under 35 år anbefaler vi at dere kontakter oss dersom dere har forsøkt å bli gravid i over ett år.

I konsultasjonen med en av våre erfarne gynekologer setter vi av 1-1,5 time der vi gir informasjon om faktorer som påvirker fruktbarhet, og du får anledning til å stille dine spørsmål. Det blir satt av god til til en individuell vurdering av din situasjon, med fokus på sykehistorie, kartlegging av menstruasjonssyklus, og annen relevant informasjon. Det kan være nyttig å få en sjekk av eggreservene som kvinne. En sjelden gang kan eggreservene være lavere enn forventet ut i fra kvinnens alder og det kan være viktig informasjon dersom en tenker at en skal utsette det å få barn. De følelsesmessige aspekter ved å prøve å få barn skal ikke undervurderes, og samtalen kan være en fin mulighet for å drøfte tanker og bekymringer rundt dette.

Ring oss gjerne om du har spørsmål om prosessen videre. Telefonnumer +47 23 20 44 00

Kontakt oss

Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss kan du ringe, sende oss melding via Pasientsky eller bruke kontaktskjemaet under.
Fordi vi beskytter din integritet må ikke medisinske data sendes via kontaktskjemaet nedenfor. Melding i skjemaet nedenfor som inneholder medisinske data vil bli slettet.
Dersom du har en sak som haster må du kontakte oss på telefon.
Velkommen!