Behandlingsfrister før og etter sommerferie 2023

22 mai 2023

I forbindelse med sommerferien holder vi klinikken stengt i uke 28-31. Telefonen stenger for innkomne samtaler torsdag 6.juli. Henvendelser fra nye pasienter vil gjennom sommeren bli besvart. Ut over det blir meldinger i pasientsky lest og besvart fram til og med 7.juli kl 1300 og fra 7.august. Telefonen åpner for innkomne samtaler 8.august kl 0900.

Frister for behandling før sommerferien:

  • For dere som gjør IVF-behandling før sommerferien er siste menstruasjonsdag for oppstart behandling 14.juni.
  • For dere som skal gjøre behandling med embryotining før sommerferien er siste menstruasjonsdag for oppstart behandling 15.juni og siste dag for tilbakeplassering av embryo er 5.juli.
  • For dere som skal gjøre inseminasjonsbehandling før sommerferien er siste dato for inseminasjon 6.juli.

Frister for behandling etter sommerferien:

  • For dere som gjør IVF-behandling kan 1.blødningsdag starte 30.juli.
  • For dere som skal gjøre behandling med embryotining eller inseminasjonsbehandling kan blødning starte 29.juli eller senere.

Til dere som planlegger behandling med oppstart etter sommerferien er det viktig at dere kontrollerer at dere har mottatt behandlingsplan og resepter. Datoer for behandlinger etter sommerferien kommer snart! Dere som får menstruasjon og vil starte behandling før vi åpner 7.august, må sende oss melding i pasientsky.no når blødning kommer, så kontakter vi dere den 7.august for å avtale tid til ultralydkontroll.

Lurer du på noe rundt behandlingsfrister så kontakt oss gjerne enten på telefon 23 20 44 00 eller via Pasientsky.no

Hilsen alle på Livio Oslo