Åpningstider i påsken 2023

2 mar 2023

I forbindelse med påske reduserer vi driften i klinikken. Vi holder åpent som normalt i fram til fredag 31. mars og åpner igjen som normalt fra tirsdag 11.april. Sykepleier vil være tilgjengelig tirsdag 4.april og ha telfontid fra kl 0900-1100 for de som starter behandling.

  • For dere som utfører IVF-behandling før påske er siste dag for egguthenting 27.mars.  Siste dag for tilbakeplassering av embryo/kryo-ET  er 2.april og siste dag for inseminasjon er 2.april.
  • Til dere som planlegger behandling med oppstart i påske er det viktig at dere kontrollerer at dere har motatt behandlingsplan og resepter.
  • For dere som skal starte behandling IVF(antagonist)-behandling etter påske kan menstruasjon starte fra og med 3. april. Ring oss tirsdag 4.april eller 11.april for å bestille ultralydtime og melde behandlingstart.
  • For dere som skal starte behandling embryotining etter påske kan menstruasjon starte fra og med 31.mars. Ring oss tirsdag 4.april eller 11.april for å melde i fra om behandlingsstart.
  • For dere som planlegger inseminasjon etter påske kan menstruasjon starte fra og med 31.mars. Ring oss tirsdag 4.april eller 11.april for å melde i fra om behandlingsstart. Første dag for inseminasjon etter påske er 11.april.

Lurer du på noe rundt behandlingsfrister i forbindelse med påske så kontakt oss gjerne!

Hilsen oss alle ved Livio IVF-klinikken Oslo