Donorsæd

Livio IVF-klinikken Oslo tilbyr inseminasjon med donorsæd til både heterofile og lesbiske par. Behandlingen utføres på klinikken vår når kvinnen har eggløsning, og tidspunktet bestemmes ved hjelp av eggløsningstester og ultralyd av eggstokkene. 

 

Vi har over 30 års erfaring, solid kompetanse og dyktige medarbeidere. Til nå har vi brakt over 2000 barn til verden, og hjulpet mange par ut av ufrivillig barnløshet. Vi ønsker at alle som besøker oss skal være trygge på at vi gjør alt vi kan for å hjelpe dem. Hos oss vil du alltid være i trygge hender. 

 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende konsultasjon!

 

European Sperm Bank

Hos Livio IVF-Klinikken Oslo benytter vi donorsæd fra European Sperm Bank. Her blir donorer plukket ut etter omfattende prosesser og blir godkjente individuelt av spesialiserte leger. 

 

Standardene donoren må møte er høye – så høye at 80% av donorer blir avvist fordi spermen ikke møter de strenge kravene. De benytter seg av en “screening process” som møter alle nasjonale retningslinjer og EUs krav for screening. 

 

Med dette kan vi garantere at donorsæden er av den beste kvaliteten. Etter krav i norsk lovgivning benytter vi ikke-anonyme donorer, men donoren forblir anonym til barnet har fylt 18 år. Da har barnet rett til kunnskap om donorens identitet. 

 

Det er også mulig å ønske flere barn med samme sæddonor. Dersom dette er ønskelig, kan donorsæd og barnerett reserveres til søskenforsøk hos European Sperm Bank.

Les mer om sædprøve

Før behandling

Når et par kommer til oss med et ønske eller behov for behandling som involverer donorsæd, vil det være nødvendig med en førstegangskonsultasjon med en av våre gynekologer. Her kan vi sammen avdekke behov og eventuelt undersøke årsaker til ufrivillig barnløshet. 

 

Det tar vanligvis minst 2-3 uker før alt er klart for oppstart med behandling etter førstegangskonsultasjon. Vi må avklare med klinikken at vi har mottatt blodprøvesvar, signerte skjemaer, donorstrå og barnerett fra European Spermbank. Vi sørger for at alt er i orden før behandling kan starte. 

 

Under behandling

Før behandling kan det noen ganger settes en eggløsningssprøyte i kvinnen som skal bære barnet. Som oftest vil behandlingen foregå i naturlig syklus. Hos kvinner som ikke får eggløsning naturlig, kan en lett hormonstimulering gis.

 

Under inseminasjonen føres det et tynt og mykt plastkateter gjennom livmorhalsen og inn i livmoren, og sædceller fra donorsæden sprøytes inn. Selve behandlingen kan kun skje dersom kvinnen har åpne eggledere. 

 

Les mer: Inseminasjon med donorsæd (AID)

 

Livio IVF-klinikken Oslo

Hos oss vil du alltid være i trygge hender. Alle ansatte hos IVF klinikken Oslo har lang erfaring og fartstid i klinikken og helsevesenet. 

 

Vi har bred kompetanse og en dyktig stab på 12 personer. Vi har tre leger, fire embryologer, tre sykepleiere, og to sekretærer. Vi er den første godkjente private klinikken i Norge til å tilby assistert befruktning. Til nå har Livio brakt mer enn 2000 barn til verden!

 

Sammen med åtte andre klinikker i både Sverige og Island, utfører vi flest behandlinger i hele Norden. Dette gir oss ressurser til å være ledende på slike behandlinger og forskning, og sørger for at par skal kunne få den beste behandlingen uansett utfordring. 

 

Ta kontakt med oss idag for mer informasjon og for konsultasjon. 

 

Les mer om oss her. 

Contact us at Livio Sperm Bank

If you want to get in touch with us you can call or
use the contact form below and we will return to
you by phone. Because we cherish yours integrity and
according to GDPR, medical information should not be sent digitally,
mail containing medical issues will come
thus to be deleted. Do you have an urgent matter?
we you to call us in the first place. Warm welcome