Om Livio Egg Bank Norge

Liviogruppen er Nordens ledende selskap innen fruktbarhet og har lang og dokumentert erfaring med donasjonsbehandlinger. Vi har nå tatt skrittet videre gjennom etableringen av Livio Egg og Sperm Bank i Norge, som betyr at vi fra 1. januar 2021 vil utvide donasjonsvirksomheten til å omfatte Livios klinikk Livio IVF-klinikken Oslo.

Mona Bungum, PhD, som er en av Nordens fremste eksperter på donasjonsområdet, er administrerende direktør i Livio Egg og Sperm Bank. Styret består av Mona Bungum, Håkan Wramsby, Med Dr, og Henrik Hernander, administrerende direktør i Livio AB. Livio Egg and Sperm Bank eies av Livio AB.

Livio Egg og Sperm Banks egg- og sæddonorer blir nøye utvalgt gjennom grundige helseundersøkelser og intervjuer for å sikre at de oppfyller alle krav.

Det er veldig viktig for oss at du som giver føler deg velkommen, trygg og godt ivaretatt. Livio IVF-klinikken Oslo er sentralt og lett tilgjengelig.

Livio Egg og Sperm Banks største fokus er sikkerhet og kvalitet. Alle våre klinikker og laboratorier er ISO-9001 sertifisert og godkjent.

Hvis du har spørsmål, er du hjertelig velkommen til å sende oss en e-post till livioeggandspermbank@livio.no eller kontakte oss mandag til fredag mellom kl. 09 og 15 på telefon: 901 95 762.