Åpningstider i påsken

I forbindelse med påske reduserer vi driften i klinikken. Vi holder åpent som normalt i fram til fredag 3. april og åpner igjen som normalt fra tirsdag 14.april. Vi holder kontoret åpent tirsdag 7.april med telefontid fra 0830-1100.

  • For dere som utfører IVF-behandling før påske er siste dag for egguthenting 30.mars.  Siste dag for tilbakeplassering av embryo/kryo-ET  er 3.april og siste dag for inseminasjon er 4.april.
  • Til dere som planlegger behandling med oppstart i påske er det viktig at dere kontrollerer at dere har motatt behandlingsplan og resepter.
  • For dere som skal starte behandling IVF(antagonist)-behandling etter påske kan menstruasjon starte fra og med 6. april. Ring oss 7.april eller 14.april for å bestille ultralydtime og melde behandlingstart.
  • For dere som skal starte behandling embryotining etter påske kan menstruasjon starte fra og med 3.april. Ring oss 7.april eller 14.april for å melde i fra om behandlingsstart.
  • For dere som planlegger inseminasjon etter påske kan menstruasjon starte fra og med 3.april. Ring oss 17.april eller 14.april for å melde i fra om behandlingsstart. Første dag for inseminasjon etter påske er 14.april.

Lurer du på noe rundt behandlingsfrister i forbindelse med påske så kontakt oss gjerne!

Hilsen oss alle ved Livio IVF-klinikken Oslo